BASISTRAINING

SEO

Weet jij dat ‘SEO wel belangrijk is’, maar houdt het daar zo’n beetje op? Wil je wel graag weten waarom SEO eigenlijk zo belangrijk is en hoe je het zelf kunt doen? Dan is mijn basistraining SEO echt wat voor jou!

De basistraining SEO is voor iedereen bedoeld die geen kaas heeft gegeten van zoekmachine optimalisatie voor Google. 

Tijdens een sessie van ongeveer 60 tot 90 minuten (afhankelijk van jouw vragen) leg ik precies uit wat SEO is en vertel ik je welke SEO-technieken er zijn. Ik leer je ook hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw ideale klant jouw website vindt én bezoekt en daadwerkelijk een product of dienst bij je afneemt. Daarnaast vertel ik je wat tegenwoordig qua zoekmachine optimalisatie wel en niet werkt. Hierdoor kun je direct na de training zelf aan de slag met de zoekmachine optimalisatie van jouw website en zodoende jouw vindbaarheid vergroten én meer impact maken!

De training is:

Na deze training:

En dat voor maar 95 euro exclusief btw!

Benieuwd naar hoe ik met jouw gegevens omga? Lees hier de Privacy verklaring.

Waarom de basistraining SEO volgen?

Er zijn tal van redenen om de basistraining SEO te volgen. Er zijn namelijk ook tal van redenen om met de zoekmachine optimalisatie van jouw website aan de slag te gaan. Waarom het zo belangrijk is dat jij als ondernemer met de zoekmachine optimalisatie van jouw website aan de slag gaat, vertel ik je hieronder.

"If you don't do SEO, I will look for you but will not find you"

Deze quote vertelt precies waarom het zo belangrijk is dat jij als ondernemer aan zoekmachine optimalisatie doet. Als je niet aan zoekmachine optimalisatie doet, zal een potentiele klant wel naar jou op zoek zijn maar jou niet vinden. Sterker nog: in plaats van dat die persoon jou in de zoekresultaten van Google ziet staan, ziet diegene jouw concurrenten daarin staan. Met als logische gevolg dat de klant naar hen toe gaat om een product of dienst af te nemen.

Maak van jouw website een serieuze bron van inkomsten

Zo’n website is leuk, maar wat is de actuele status ervan? Komen klanten via jouw website naar jou toe of staat jouw website maar een beetje ‘mooi te wezen’? Het is natuurlijk zonde van de tijd en moeite (en misschien wel geld) die je in jouw website hebt gestoken, als deze jou niets oplevert. Door aan zoekmachine optimalisatie te doen, maak je van jouw website een serieuze bron van inkomsten. Door SEO strategisch en slim in te zetten, zorg je er namelijk voor dat jij hoog scoort in de zoekresultaten van Google op de termen waarop jouw doelgroep zoekt als die naar jou en jouw aanbod op zoek is

Je houdt nu zelf de groei van jouw bedrijf tegen!

Zoekmachine optimaliseer je jouw website nog niet? Dan houd je nu zelf de groei van jouw bedrijf tegen. Misschien loopt jouw onderneming ‘op zich wel lekker’, maar door aan SEO te doen kun je serieuze stappen maken. En je wilt jouw klant toch zo goed mogelijk bedienen? Wees dan niet meer onvindbaar voor jouw doelgroep, maar laat zien dat je er bent! Laat zien wat je te bieden hebt aan de mensen die ernaar op zoek zijn en je zult zien dat je meer klanten krijgt. Stop met het tegenhouden van de groei van jouw bedrijf en start met het maken van impact ermee!

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw ondernemerschap? Ben jij er klaar voor om jouw bedrijf daadwerkelijk next level te tillen?

"Niet aan SEO doen, is een gemiste kans op meer omzet"

Als je niet aan SEO doet, is dat een gemiste kans om meer omzet te generen. Je zult namelijk veel klanten missen die momenteel niet voor jou kiezen omdat ze jou gewoonweg niet kunnen vinden. Door wel aan zoekmachine optimalisatie te doen, maak je jouw website veel beter vindbaar voor jouw doelgroep. Sterker nog: dankzij SEO kun je zelfs toekomstige klanten bereiken die zelf al op zoek zijn naar jouw aanbod. Je hoeft hen dus niet meer warm te maken voor jouw aanbod, maar alleen nog maar aan hen te laten zien dat ze hiervoor bij jou terechtkunnen. Door zoekmachine optimalisatie slim in te zetten en als een serieus onderdeel van jouw onderneming te zien, zal je dus echt meer omzet genereren.

SEO is niet een vak apart, maar hoort in het takenpakket van iedere ondernemer

Anno 2021 is het zo belangrijk om aan SEO te doen, dat het geen vak apart meer is te noemen. Iedere ondernemer die zichzelf een beetje serieus neemt, hoort SEO in zijn of haar vaste takenpakket op te nemen. Zoekmachine optimalisatie lijkt misschien moeilijk, maar dat is het echt niet. Iedereen kan leren hoe die zelf zijn of haar eigen website kan zoekmachine optimaliseren. Bovendien wil je als ondernemer natuurlijk van zo weinig mogelijk mensen afhankelijk zijn. Door zelf te leren hoe je in ieder geval de basistechnieken van SEO kunt toepassen, ben je alweer van een partij minder afhankelijk!

Natuurlijk zijn er op het internet tal van artikelen, webinars, cursussen en e-books over zoekmachine optimalisatie te vinden. Echter spreekt de 1 de ander tegen, waardoor je op een gegeven moment niet meer weet wie je nou moet geloven. Bovendien zijn al die, door zichzelf benoemde, SEO-Experts de helft van de tijd bezig om hun eigen diensten te verkopen. Zo kom jij natuurlijk geen stap verder. Bij mij hoef je hier niet bang te zijn.

Wie ben ik dan?

Mijn naam is Jenneke en ik ben een ervaren SEO-Expert. Ik heb al meer dan 100 verschillende opdrachtgevers geholpen met de zoekmachine optimalisatie van hun website. Door de goede resultaten die ik hierbij boek, weet ik precies wat wel en niet werkt. Daarnaast weet ik ook nog goed hoe moeilijk het voor mij als beginner was om goede handvatten te krijgen waarmee ik zelf aan de slag kon met SEO. Ik weet dus precies welke stappen ik het beste met jou kan zetten om jou concreet te leren hoe je jouw website kunt zoekmachine optimaliseren.

Masterclass

Wat is het verschil tussen mij en andere SEO-Experts?

Het grootste verschil is dat ik jou écht wil helpen. Ik geef de basistraining SEO persoonlijk aan jou via Skype of Zoom. Wil je liever dat ik langskom? Dan is dat gewoon bespreekbaar.

Op een ongedwongen, informele, maar ook heldere manier vertel ik jou tijdens de training over de beginselen van SEO. Zie het maar als een vriendin die gewoon stap voor stap aan je uitlegt hoe iets precies in elkaar zit. Daarnaast hoef je bij mij niet de helft van de tijd naar zelfpromotie te luisteren, maar heb ik echt oog voor jou. Ik pas de training aan jouw level en belevingswereld aan. Bovendien geef ik je alle ruimte om vragen te stellen die ik dan ook direct beantwoord.

Wat is de inhoud van de training?

In deze module leg ik precies uit wat SEO is en wat de gedachtegang erachter is. Als je dat namelijk weet, is het veel makkelijker te begrijpen waarom je bepaalde dingen moet doen om jouw website zoekmachine te optimaliseren. Je snapt hierdoor ook beter waarom je bepaalde dingen juist beter kunt laten.

In module 2 vertel ik waarom SEO zo belangrijk is. Waarom is het belangrijk dat jij als ondernemer SEO gaat toepassen? Welke kansen creëer je voor jezelf met zoekmachine optimalisatie? Hoe kan jouw bedrijf groeien als je aan zoekmachine optimalisatie doet? Dat vertel ik je allemaal in deze module.

Door jouw webpagina’s SEO-vriendelijk te maken, kunnen deze pagina’s verschijnen in de zoekresultaten van Google. En dát is waarmee je de online vindbaarheid en zichtbaarheid van jouw website én aanbod vergroot. Er zijn een aantal punten waar Google naar kijkt bij het indexeren van jouw webpagina’s. Deze punten bepalen of en op welke posities jouw webpagina’s in de zoekresultaten van Google worden geïndexeerd. Om te knallen in de zoekresultaten van Google, moet je deze punten dus goed op orde hebben. In dit hoofdstuk vertel ik je precies welke punten dat zijn.

Er zijn dingen die je nodig hebt om jouw website te kunnen zoekmachine optimaliseren. Daarnaast zijn er ook een aantal handige tools die ikzelf graag gebruik om websites SEO-proof te maken. In dit hoofdstuk vertel ik je welke tools dat zijn en laat ik je zien hoe je die tools kunt gebruiken.

Tot slot vertel ik je als tijdelijke BONUS welke 8 (!) SEO-tactieken jij direct na de training kunt toepassen om jouw website veel beter vindbaar te maken in Google. Wil jij jouw website zo snel mogelijk een flinke SEO-boost geven? Boek de training dan vandaag nog, zodat jevan deze bonus kunt genieten.

Voor 95 euro excl. btw kan jij binnen no time met SEO aan de slag!

Ik bied deze zeer heldere en waardevolle training aan voor maar 95 euro (excl. btw)! Gooi ik hiermee mijn eigen glazen in? Sommige mensen denken van wel. Ik zou namelijk de waardevolle informatie die ik in deze training geef voor mezelf kunnen houden en in plaats daarvan de zoekmachine optimalisatie van jouw website helemaal kunnen overnemen. Daar zou ik namelijk veel meer geld aan kunnen verdienen. Er zijn dan ook genoeg online marketingbureaus en SEO-Experts die dit doen.

Echter ben ik ervan overtuigd dat je er veel meer baat bij hebt als ik je de handvatten geef om zelf met de SEO van jouw website aan de slag te gaan. Je bent immers ondernemer en ik snap dat je van zo weinig mogelijk partijen afhankelijk wilt zijn.  Het is begrijpelijk dat je gewoon zoveel mogelijk dingen zelf wilt kunnen doen. En ik beloof je: het is een eenmalige investering in een training waaraan je de rest van je leven veel hebt

Boek de training nu en krijg een dikke vette BONUS cadeau!

Als je nu de training bij mij boekt, krijg je na afloop van de training een dikke vette bonus cadeau. Na de training beschik je over voldoende kennis om zelf met een aantal punten van zoekmachine optimalisatie aan de slag te gaan. Daarom vertel ik je op het einde van de training welke 8 SEO-tactieken jij direct kunt toepassen om de zoekmachine optimalisatie van jouw website een enorme boost te geven.

Let op: dit is een tijdelijk aanbod. Profiteer hiervan nu het nog kan!

column knallenmetseo

MELD JE AAN!

Ben jij klaar om te knallen in de zoekresultaten van Google?

Boek de basistraining SEO dan direct via onderstaande knop en reserveer jouw plekje in mijn agenda.

Benieuwd naar hoe ik met jouw gegevens omga? Lees hier de Privacy verklaring.