SEO zelf doen

Met SEO kun jij jezelf én jouw onderneming online goed op de kaart zetten. Je laat niet alleen zien dat je er bent, maar ook wat je waard bent en wat je te bieden hebt. En dat is belangrijk om ervoor te zorgen dat mensen niet voor jouw concurrent, maar voor jou kiezen.

Het is mogelijk om te leren hoe je zelf jouw website kunt zoekmachine optimaliseren, maar je kunt de SEO van jouw website ook aan mij uitbesteden. Ben je benieuwd naar hoe je zelf kunt leren hoe je SEO kunt toepassen? Lees dan snel verder!

Basistraining SEO

Tijdens de basistraining SEO leg ik je op een laagdrempelige manier uit wat SEO is, waarom het belangrijk is en hoe je dankzij SEO meer omzet kunt maken. Ik geef deze training 1 op 1 via Skype, Zoom of gewoon face to face.

Training

1. Basistraining SEO

Wanneer je nog maar vrij weinig over SEO weet, is het een goed idee om mijn Basistraining SEO te volgen. Deze training duurt 60 minuten en geef ik 1 op 1 aan je via Zoom of Skype. Tijdens de training vertel ik je wat SEO is, waarom het belangrijk is en op welke punten je een website kunt optimaliseren. Na deze training beschik je over voldoende kennis om verdere stappen te ondernemen richting het (laten) zoekmachine optimaliseren van je website.

2. Traject Hoe schrijf je goede SEO-teksten?

Wil je zelf graag knallers van SEO-teksten leren schrijven en wil je leren hoe je die strategisch kunt inzetten om meer geld te verdienen? Volg dan mijn traject Hoe schrijf je goede SEO-teksten?. Dit traject kun je al in 4 weken volgen, al is de versie van 8 weken wat minder intensief. Dankzij de kennis die je tijdens dit traject op doet, leer je niet alleen goede SEO-teksten te schrijven, maar leer je automatisch ook hoe je jouw doelgroep beter kunt leren kennen, ervoor kunt zorgen dat zij voor jou kiezen én hoe je jouw aanbod naadloos op hun wensen kunt laten aansluiten.

3. Traject Knallen met SEO!

SEO omvat meer dan het schrijven van goede SEO-teksten alleen. Wil jij leren hoe je (onder mijn begeleiding) zelf jouw website volledig kunt zoekmachine optimaliseren? Dan is het traject Knallen met SEO wat voor jou! Tijdens dit traject neem ik je stap voor stap mee in de wereld van SEO waarbij je aan de hand van praktische opdracht zelf jouw website SEO-proof maakt.