Plan jouw gratis call met mij in!

Wil jij graag met zoekmachine optimalisatie aan de slag, maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Plan dan een gratis call met mij in!

Tijdens een call van ongeveer 15 tot 20 minuten gaan wij in gesprek over de zoekmachine optimalisatie van jouw website en jouw kennis over SEO. Door jou een aantal vragen te stellen, kom ik erachter waar de prioriteiten liggen. Dankzij ons gesprek kom ik er ook achter  hoe ik jou het beste kan helpen om te beginnen met het zoekmachine optimaliseren van jouw website. 

Aan de hand van ons gesprek kan ik je één van mijn diensten aanraden en/of een SEO Plan voor jou op maat maken. Het is maar net wat je zelf wilt! Het gesprek is trouwens geheel vrijblijvend, je zit erna nergens aan vast.

We kunnen het gesprek via Skype, Zoom, Teams of telefonisch voeren. Bij het inplannen van jouw gratis call met mij kun je doorgeven welke van deze opties jouw voorkeur heeft.

Een goede start voor de SEO van jouw website

Weet jij wel dat SEO belangrijk is, maar weet je niet zo goed hoe je dit het beste zelf kan toepassen? Weet je niet zo goed waar te beginnen? En wil je weten wat je nou het beste wel en het beste niet kunt doen? Dan is het plannen van een gratis call met mij de eerste stap in de goede richting. Er wordt op het internet onwijs veel over SEO beweert en mensen spreken elkaar er ook nog eens over tegen. Wil je zeker weten dat je de juiste keuzes maakt omtrent SEO en dat je de zoekmachine optimalisatie van jouw website direct vanaf het begin goed aanpakt? Laat mij je dan hierbij helpen!

Laat mij je helpen!

Mijn naam is Jenneke en ik heb al jarenlang ervaring als SEO-Expert. Vooral als SEO-tekstschrijver kom ik behoorlijk goed uit de voeten. Doordat ik inmiddels meer dan 100 SEO-opdrachten met succes hebt voltooid, weet ik heel goed wat wel en niet werkt. 

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij als ondernemer zelf goed weet wat SEO is en hoe je het zelf kunt toepassen. Door jouw website te zoekmachine optimaliseren, kun je namelijk meer klanten krijgenmeer omzet maken en dus jouw bedrijf enorm laten groeien. Ik vind het fantastisch om je hiermee te helpen!

Masterclass