Het Knallen met SEO traject

Voor ondernemers die willen groeien

Ben jij...

Dan is het Knallen met SEO traject iets voor jou! Tijdens dit traject ga je samen met mij aan de slag met het vergroten van de online zichtbaarheid én vindbaarheid van jouw onderneming.

Hoe fijn is het als...

En wil je graag...

Volg dan het Knallen met SEO traject!

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw ondernemerschap? Wil je echt impact gaan maken met jouw bedrijf en jouw bedrijf laten groeien? Volg dan mijn Knallen met SEO-traject.  Tijdens dit traject kom je te weten hoe je jouw ideale klant kunt bereiken én binnenhalen door jouw online zichtbaarheid en vindbaarheid te vergroten. Dankzij dit traject zal je echt grote sprongen vooruit maken, waardoor je meer omzet gaat genereren en je bedrijf next level gaat tillen

Volg jouw SEO-traject op maat!

Ik heb een heel programma voor je klaar staan die we zelf een verdere invulling kunnen gaan geven. Iedereen is anders, waardoor ook iedereens behoeftes anders zijn. Misschien wil je graag het complete programma volgen? Of misschien weet je al wat over SEO en wil je alleen bepaalde dingen erover leren? Het kan allemaal!

Wellicht zijn er punten waarop je wat dieper in wilt gaan en punten die je nu nog niet wilt leren. Bij mij is het mogelijk om een SEO-traject op maat te volgen. Tijdens een gratis call via Zoom, Skype of gewoon de telefoon kun je mij vertellen wat je al over SEO weet en wat je er nog graag over wilt leren. Aan de hand daarvan geef ik het traject de invulling die voor jou het beste is. Door dit te doen kan ik jou zoveel mogelijk helpen en jou de meeste waarde bieden. En dat is iets wat ik heel erg belangrijk vind.

column knallenmetseo

Wat kun je van dit traject verwachten?

Tijdens dit traject begeleid ik je stap voor stap in de wereld van SEO. Op een heldere en laagdrempelige manier leg ik je precies uit wat SEO is en hoe je het zelf kunt toepassen. Ik geef je niet alleen uitleg, maar ook een SEO Plan op maat, zodat je precies weet wat je het beste eerst kunt doen en welke stappen je daarna het beste kunt zetten. Ik begeleid je dus compleet van A tot Z bij het zoekmachine optimaliseren van jouw website.

Ga aan de slag met jouw SEO Plan op maat!

Iedere ondernemer is anders, zo ook elk bedrijf en website. De ene persoon weet al wat meer over zoekmachine optimalisatie terwijl de ander er nog geen kaas van heeft gegeten. Bovendien weten veel ondernemers wel dat SEO belangrijk is, maar niet zo goed waar ze ermee moeten beginnen. Daarom maak ik tijdens het traject speciaal voor jou een SEO Plan op maat. Ik bekijk en bespreek samen met jou wat je qua zoekmachine optimalisatie al goed doet en wat je het beste kunt gaan doen. Mijn conclusies zet ik in een overzichtelijk plan, zodat je precies weet waar de prioriteiten liggen. 

Je leert de fijne kneepjes van zoekmachine optimalisatie

Tijdens het traject leer ik je de fijne kneepjes van SEO kennen. Ik vertel je precies wat je qua SEO beter wel en wat je juist beter niet kunt doen. Aan het einde van het traject beschik je over voldoende kennis en kunde om zelf jouw website(s) te zoekmachine optimaliseren. Je hoeft dus nooit meer op zoek te gaan naar iemand die jou hierbij kan helpen. En wil je toch na afloop even weten hoe iets ook alweer zat of met een expert overleggen? Dan sta ik altijd voor je klaar!

Wie ben ik?

gratis call

Mijn naam is Jenneke en als SEO-Expert heb ik al meer dan honderd opdrachtgevers geholpen met de zoekmachine optimalisatie van hun websites. SEO is iets waarvan we allemaal weten dat het belangrijk is, maar wat veel ondernemers nog niet doen. Doordat veel ondernemers niet precies weten hoe ze SEO moeten toepassen, laten ze het al snel links liggen. En dat vind ik ontzettend zonde! Door jouw website te zoekmachine optimaliseren, kun je namelijk meer klanten krijgen, meer omzet maken en dus jouw bedrijf enorm laten groeien. Ik vind het fantastisch om je hiermee te helpen. Het is dan ook mijn missie om ervoor te zorgen dat jij als ondernemer zelf goed weet wat SEO is en hoe je het zelf kunt toepassen. Daarom bied ik jou de kans aan om dit traject bij mij te volgen.

Laten we kennis maken!

Ik leer je graag beter kennen, zodat we samen kunnen bekijken hoe we jouw SEO traject het beste inrichten. Ben jij hier ook benieuwd naar? Plan dan een gratis call met mij in!

Waarom dit traject volgen?

Er zijn tal van redenen om dit traject bij te volgen. Er zijn namelijk ook tal van redenen om met de zoekmachine optimalisatie van jouw website aan de slag te gaan. Bekijk de redenen hieronder maar eens!

SEO is niet een vak apart, maar hoort in het takenpakket van iedere ondernemer

Anno 2021 is het zo belangrijk om aan SEO te doen, dat het geen vak apart meer is te noemen. Iedere ondernemer die zichzelf een beetje serieus neemt, hoort SEO in zijn of haar vaste takenpakket op te nemen. Zoekmachine optimalisatie lijkt misschien moeilijk, maar dat is het echt niet. Iedereen kan leren hoe die zelf zijn of haar eigen website kan zoekmachine optimaliseren. Bovendien wil je als ondernemer natuurlijk van zo weinig mogelijk mensen afhankelijk zijn. Door zelf te leren hoe je SEO kunt toepassen, ben je alweer van een partij minder afhankelijk!

"If you don't do SEO, I will look for you but will not find you"

Deze zin omvat precies waarom het zo belangrijk is dat jij als ondernemer aan zoekmachine optimalisatie doet. Als je niet aan zoekmachine optimalisatie doet, zal een potentiele klant wel naar jou op zoek zijn maar jou niet vinden. Sterker nog: in plaats van dat die persoon jou in de zoekresultaten van Google ziet staan, ziet diegene wel jouw concurrenten daarin staan. Met als logische gevolg dat de klant naar hen toe ga om een product of dienst af te nemen.

Niet aan SEO doen, is een gemiste kans op meer omzet

Als je niet aan SEO doet, is dat een gemiste kans om meer omzet te generen. Je zult namelijk veel klanten missen, die niet bij jou kopen omdat ze jou gewoonweg niet kunnen vinden. Door wel aan zoekmachine optimalisatie te doen, maak je jouw website veel beter vindbaar voor jouw doelgroep. Sterker nog: dankzij SEO bereik je toekomstige klanten die zelf al op zoek zijn naar jouw aanbod. Je hoeft hen dus niet meer warm te maken voor jouw aanbod, maar alleen nog maar aan hen te laten zien dat ze hiervoor bij jou terechtkunnen. Door zoekmachine optimalisatie slim in te zetten en als een serieus onderdeel van jouw onderneming te zien, zal je dus daadwerkelijk meer omzet genereren.

Je houdt nu zelf de groei van jouw bedrijf tegen!

Doe je nog niet aan zoekmachine optimalisatie? Dan houd je nu zelf de groei van jouw bedrijf tegen. Misschien loopt jouw bedrijf ‘op zich wel lekker’, maar door aan SEO te doen kun je serieuze stappen maken. En je wilt jouw klant toch zo goed mogelijk bedienen? Wees dan niet meer onvindbaar voor jouw doelgroep, maar laat zien dat je er bent! Laat zien wat je te bieden hebt aan de mensen die ernaar op zoek zijn en je zult zien dat je meer klanten krijgt. Stop met het tegenhouden van de groei van jouw bedrijf en start met het maken van impact ermee!

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw ondernemerschap? Ben jij er klaar voor om jouw bedrijf next level te tillen?

Wat is de inhoud van het traject?

Ik heb een algemeen programma gemaakt van het traject die we zouden kunnen volgen. Echter kan ik het traject ook voor jou op maat maken. Misschien weet je de basis van SEO al, maar wil je wat meer de verdieping in? Dan hoef je module 1 niet te volgen. Of misschien wil je alleen weten wat de belangrijkste SEO-technieken zijn en hoe je die kunt toepassen. Alles is mogelijk! Hieronder zie je de inhoud van het complete traject als je die van begin tot eind bij mij volgt. Onderstaand traject duurt 3 maanden.

Module 1: First things first

 • Hoofdstuk 1: Wat is SEO?
 • Hoofdstuk 2: Waarom is SEO belangrijk?
 • Hoofdstuk 3: Waar kijkt Google naar omtrent SEO?
 • Hoofdstuk 4: Wat heb je nodig voor SEO?

Module 2: De basis goed zetten

 • Hoofdstuk 1: Wat is een technisch goede website?
 • Hoofdstuk 2: Wat is Google Analytics en waarom heb je het nodig?
 • Hoofdstuk 3: Hoe koppel je Google Analytics aan je website?
 • Hoofdstuk 4: Wat is Google Search Console?
 • Hoofdstuk 5: Waarom is het belangrijk voor SEO?
 • Hoofdstuk 6: Hoe maak je Google Search Console aan?
 • Hoofdstuk 7: Hoe koppel je Google Search Console aan Google Analytics?

Module 3: SEO-technieken

 • Hoofdstuk 1: Waarom SEO-technieken gebruiken?
 • Hoofdstuk 2: Welke SEO-technieken zijn er?

Module 4: Linkbuilding

 • Hoofdstuk 1: Wat is linkbuilding en waarom is het belangrijk?
 • Hoofdstuk 2: Wat is een linkprofiel?
 • Hoofdstuk 3: Hoe bouw je een goed linkprofiel op?
 • Hoofdstuk 4: Wat is linkwaarde en waarom is het belangrijk?
 • Hoofdstuk 5: Op welke websites kun je het beste verwijzingen verzamelen?
 • Hoofdstuk 6: Wat zijn de don'ts voor linkbuilding?

Module 5: Explore!

 • Hoofdstuk 1: Welke onderzoeken moet je voor SEO doen en waarom?
 • Hoofdstuk 2: Hoe leer je jouw doelgroep kennen?
 • Hoofdstuk 3: Hoe doe je een doelgroeponderzoek?
 • Hoofdstuk 4: Wat is een zoekwoordenonderzoek?
 • Hoofdstuk 5: Wat heb je voor een zoekwoordenonderzoek nodig?
 • Hoofdstuk 6: Hoe doe je een zoekwoordenonderzoek?
 • Hoofdstuk 7: Hoe analyseer je de resultaten uit het zoekwoordenonderzoek?
 • Hoofdstuk 8: Welke zoektermen kun je het beste kiezen?

Module 6: SEO-teksten schrijven en afbeeldingen optimaliseren (on page SEO)

 • Hoofdstuk 1: Waar begin je bij het schrijven van een SEO-tekst?
 • Hoofdstuk 2: Wat zijn zoektermen en hoe kun je ze het beste gebruiken?
 • Hoofdstuk 3: Waarom is het voor het schrijven van SEO-teksten belangrijk om te weten wie je doelgroep is?
 • Hoofdstuk 4: Op welke pagina's kun je een SEO-tekst plaatsen?
 • Hoofdstuk 5: Waar moet een SEO-tekst aan voldoen?
 • Hoofdstuk 6: Hoe schrijf je een SEO-tekst?
 • Hoofdstuk 7: Wat is een meta title en meta description?
 • Hoofdstuk 8: Hoe schrijf je een goede meta title en description?
 • Hoofdstuk 9: Waarom afbeeldingen zoekmachine optimaliseren?
 • Hoofdstuk 10: Wanneer is een afbeelding SEO-vriendelijk
 • Hoofdstuk 11: Hoe zoekmachine optimaliseer je afbeeldingen?

BONUS Module: SEO-teksten strategisch inzetten

 • Hoofdstuk 1: Hoe kun je SEO-teksten strategisch inzetten? 
 • Hoofdstuk 2: Wat is een landingspagina?
 • Hoofdstuk 3: Hoe kun je een SEO-proof landingspagina maken?
 • Hoofdstuk 4: Waarom is een blog belangrijk voor SEO?
 • Hoofdstuk 5: Hoe kun je een blog het beste inzetten voor SEO?
 • Hoofdstuk 6: Hoe schrijf je een SEO-proof blogartikel?

EXTRA BONUS MATERIAAL

 • Bonus 1: Hoe kun je Google jouw webpagina sneller laten indexeren?
 • Bonus 2: Hoe kun je een pagina verrijken?
 • Bonus 3: Hoe verklein je een afbeelding zonder resolutie te verliezen?
 • Bonus 4: SEO-technieken om DIRECT zelf toe te passen
 • Bonus 5: Kijk met mij mee hoe ik een SEO-tekst schrijf!

Plan jouw gratis call met mij!

Wil je graag weten of je het beste het hele traject kunt volgen of dat je er beter onderdelen uit kunt volgen? Plan dan geheel vrijblijvend een gratis call met mij in. Tijdens deze call bespreken we je actuele kennis over SEO en welke doelen je graag met jouw bedrijf wilt bereiken. Aan de hand daarvan kan ik het traject aan jouw wensen aanpassen. Hierdoor wordt het echt een traject voor jou op maat, waarbij uitsluitend onderwerpen aan bod komen die voor jou het meest waardevol zijn en waarmee jij echt jouw bedrijf kunt laten groeien.