De volgende ronde gaat 30 juni van start!

Ben je klaar om 24/7 geld te verdienen?

Kies dan voor het Knallen met SEO Traject!

Je hebt vast weleens gehoord van SEO en misschien ook al wel het één en ander uitgeprobeerd. Echter doe je maar wat, waardoor goede resultaten uit blijven en je er eigenlijk geen tijd en energie meer wilt insteken. Je hebt immers genoeg te doen: het runnen van een business en privé alle ballen hooghouden … Die website is leuk hoor en ziet er mooi uit, maar verder doet die niet zoveel voor je

Concurrenten zie je wel hoog scoren in Google en het lijkt hen voor de wind te gaan. Stiekem weet je ook wel dat er veel meer uit jouw website te halen valt dan slechts het showpaardje zijn van jouw onderneming. Vanuit Google warme leads binnenhalen en zodoende van jouw website een stabiele inkomstenbron maken: dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Kan dit echt met SEO? Ja! Moet je dan toch maar een specialist inschakelen? Nee hoor, je kan dit gewoon zelf leren!

Poeh, zelf SEO toepassen lijkt zoveel werk en je hebt geen idee waar te beginnen. Toch kun je anno 2023 Google niet meer negeren. Heb je al eens stilgestaan bij hoeveel je zelf googelt?

Herkenbaar?

Je kan ook op een andere manier naar SEO kijken

In plaats van SEO te zien als iets lastigs of saais, kun je het ook zien als een slimme manier om meer geld te verdienenMet zoekmachine optimalisatie kun je van jouw website een echte cash cow maken en meer omzet genereren dan dat je nu doet. Dankzij ChatGPT kost het tegenwoordig ook nog eens veel minder tijd én moeite om SEO te doen. Je kunt door SEO jouw bedrijf next level tillen, maar ook jouw privéleven een stuk prettiger maken. Hoe meer geld je verdient, hoe meer financiële vrijheid, zekerheid en ruimte je krijgt om jouw leven in te delen zoals jij dat wilt.

Ik heb een 1 op 1 traject ontwikkeld waarin ik mijn jarenlange ervaring en kennis over SEO met je ga delen. Met het doel jou anders naar SEO te laten kijken en je te leren hoe je SEO zelf kunt toepassen, zodat je hoger gaat scoren in Google en van jouw website een serieuze inkomstenbron gaat maken. 

Na het traject heb je dit bereikt

1

Jouw website vindbaar in Google

Je weet hoe je jouw website zichtbaar en vindbaar maakt in Google. Je weet wat je absoluut wel en niet moet doen om de hoogste rankings te krijgen.

2

Klanten aantrekken die op zoek zijn naar jouw aanbod

Door slimme tips krijg je niet zomaar bezoekers op jouw website, maar toekomstige klanten die sterk de behoefte hebben om jouw aanbod af te nemen

3

Meer geld verdienen

Meer klanten op jouw website betekent simpelweg meer geld verdienen. Bovendien krijg je inspiratie om jouw aanbod nóg beter op jouw doelgroep te laten aansluiten, wat zorgt voor nog meer omzet. 

Dit zijn de modules van het traject

Door de komst van ChatGPT kost zoekmachine optimalisatie veel minder tijd dan voor heen. In elke module laat ik zien hoe je ChatGPT als jouw SEO buddy kunt gebruiken, waardoor je veel tijd gaat besparen.

Als eerste leer je wat SEO is. Dat is namelijk wel handig als je ermee aan de slag wilt gaan. Je leert naar welke aspecten Google kijkt bij het ranken van pagina’s in haar zoekresultaten. Dit zijn de factoren waarvoor je jouw website zo goed mogelijk gaat zoekmachine optimaliseren.

De basis van zoekmachine optimalisatie is het doen van een gedegen zoekwoordenonderzoek. Je leert hoe je zoektermen vindt waarop jouw toekomstige klanten zoeken en die aansluiten op jouw aanbod. Je leert welke zoektermen je het beste kunt kiezen om op jouw website te verwerken en welke zoektermen je het beste op welke pagina kunt plaatsen. Je maakt kennis met een aantal handige tools en tricks die je hierbij gaan helpen. Vervolgens ga je zelf een zoekwoordenonderzoek doen om zoektermen te vinden die jij voor jouw website kan gaan gebruiken.

In module 2 heb je geleerd hoe je een zoekwoordenonderzoek moet doen en er ook zelf 1 uitgevoerd. Daardoor heb je mooie zoektermen gevonden, dus het is tijd om die op je website te gaan verwerken! Dé plek waarin je zoektermen kan verwerken, is een SEO-tekst. SEO-teksten spelen dan ook een belangrijke rol in het vindbaar maken van een website. Er is een verschil tussen SEO-teksten en goede SEO-teksten. In deze module leer je hoe je goede SEO-teksten schrijft waarmee je niet alleen jouw website vindbaar maakt in Google, maar waarin je ook de lezer overhaalt om daadwerkelijk een product of dienst bij jou af te nemen. Uiteraard krijg je in deze module de opdracht om zelf een SEO-tekst te gaan schrijven en krijg je hier van mij feedback op.

Of iemand vanuit Google op jouw website klikt, is afhankelijk van de meta titles en descriptions die je aan de pagina’s geeft. In deze module leer je wat meta titles en descriptions zijn. Je leert ook hoe je opvallende en overtuigende meta titles en descriptions schrijft die de gebruikers van Google overhalen om op jouw website te klikken. Vervolgens ga je ook zelf een meta title en meta description schrijven voor de SEO-tekst die je ook zojuist hebt geschreven.

Wanneer je bij deze module bent beland, heb je qua SEO al een aantal zaken gedaan. Je hebt een zoekwoordenonderzoek uitgevoerd, zoektermen gekozen, een SEO-tekst geschreven én meta titles en meta descriptions geschreven. Nu is het tijd om de SEO-tekst, meta titles en meta description allemaal juist op jouw website te zetten. In deze module leer je hoe je dat het beste kunt doen.

Niet alleen teksten, maar ook afbeeldingen kun je zoekmachine optimaliseren. Tijdens deze module leer je hoe je jouw afbeeldingen vindbaar maakt in Google Afbeeldingen en hoe je daardoor meer bezoekers op jouw website krijgt. Uiteraard ga je ook afbeelding plaatsen op de webpagina waarop je in de vorige module een SEO-tekst hebt geplaatst én zoekmachine optimaliseer je die afbeeldingen.

Linkbuilding is een belangrijke SEO-techniek die zeker niet mag worden vergeten. In deze module leer je wat linkbuilding is, waarom het belangrijk is om aan linkbuilding te doen en hoe je dit het beste kunt doen. Aan de hand van tips en inspiratie stel je zelf een ijzersterke linkbuilding-strategie op, die natuurlijk ook nog even langs mij gaat. Met dit strategieplan kun je straks direct gaan linkbuilden.

Heel leuk en aardig om jouw website te zoekmachine optimaliseren, maar je wilt natuurlijk wel weten wat het oplevert. In deze module ga je checken hoe goed jouw website scoort in Google. Je krijgt van mij een aantal praktische tips, waarmee je de zoekmachine optimalisatie van jouw website kunt blijven verbeteren.

Je zult zien dat tijdens het toepassen van SEO, je jouw doelgroep een stuk beter leert kennen en informatie bemachtigd die je anders niet had gehad. Tijdens deze module leer je hoe je slim met die informatie kunt omgaan, zodat je continue jouw aanbod en (sociale media) uitingen naadloos op de behoeften van jouw doelgroep laat aansluiten en meer geld gaat verdienen.

Waarom dit traject uniek is:

Wat anderen over dit traject zeggen:

Hi, ik ben Jenneke

SEO Consulent & Strateeg

Ik ben al ruim 10 jaar SEO Specialist en heb al meer dan 100 ondernemers geholpen hoger te scoren in Google. Door allerlei dingen te proberen en te testen, heb ik door de jaren heen geleerd wat qua zoekmachine optimalisatie wel en niet werkt. Daardoor weet ik precies wat jij kan doen om jouw website goed vindbaar te maken in Google. 

Ik ben ervan overtuigd dat iedere vrouwelijke ondernemer zelf SEO kan toepassen. Om mij heen zien ik dat veel SEO-partijen een hoop geld voor hun diensten vragen, maar eigenlijk met de pet ernaar gooien en niet de waarde geven waarvoor mensen betalen. Ik wil daar een stokje voor steken door SEO laagdrempelig maken, zodat het voor iedere ondernemer mogelijk wordt om het toe te passen. Ik wil ervoor zorgen dat iedere vrouwelijke ondernemer zelf de touwtjes in handen kan nemen en niet geld kwijt is aan een SEO-partij die haar gouden bergen belooft.

Laat mij je leren hoe je jouw website zo kan inrichten, dat er vanuit Google echt warme leads op terechtkomen waarvan de kans enorm groot is dat zij een product of dienst zullen aanschaffen.

Is dit traject voor jou geschikt?

Knallen met SEO traject wel of niet doen

Help, ik haak al af als ik het woord SEO zie!

Dat hoor ik wel vaker en dat vind ik heel erg jammer. Je doet hiermee je zelf tekort. SEO is een krachtige tool om meer klanten te krijgen, die helaas nog door veel ondernemers wordt onderschat. Trouwens, vrijwel iedere ondernemer die dit traject heeft gevolgd is het met mij eens: SEO is leuk! Vooral doordat je leert hoe je dankzij SEO jouw doelgroep beter leert kennen en meer geld kunt verdienen, wordt het ineens allemaal een stuk leuker en interessanter 😉

Knallen met SEO traject

Ik doe al iets met SEO, is het voor mij wel zinvol om dit te traject te volgen?

Jazeker! ‘Iets’ met SEO doen klinkt voor mij een beetje vaag en als je maar wat aanmoddert, krijg je nooit de beste resultaten. Zeker wanneer je nu ‘iets’ met SEO doet, eigenlijk niet weet of je het wel goed doet en je geen mooie resultaten behaalt is het een goed idee om dit traject te volgen. Steek de tijd en energie die je nu kwijt bent aan het aanmodderen liever in dit traject, zodat je echt iets gaat doen wat nut heeft en wél fantastische resultaten oplevert.

Knallen met SEO traject Jenneke Peters

Ik denk dat ik mijn SEO ga uitbesteden

Zelfs als je overweegt om SEO uit te besteden, is het een goed idee om dit traject te volgen. Je weet dan namelijk het kaf van het koren te scheiden wanneer je op zoek gaat naar een SEO-partij. Je weet ook welke zaken echt moeten gebeuren en prioriteit hebben. Daardoor kun je heel gericht zoeken naar dé SEO-partij die daar heel goed in is. Niemand kan jou straks meer wat wijsmaken.

Zo werkt het:

Het Knallen met SEO Traject is een praktisch 1 op 1 traject dat je grotendeels zelfstandig online kunt volgen. Het ligt geheel aan jouzelf hoelang je over dit traject doet, maar een gemiddelde deelnemer doet er 14 tot 20 dagen over. Het traject bestaat uit 8 modules die je online kunt volgen en 9 video-calls met mij. De video-calls pas ik volledig aan naar jouw business, wensen en behoeften. In de eerste video-call maken we kennis met elkaar en in de andere video-calls kun je al jouw vragen stellen. Je krijgt praktische opdrachten waarmee je gelijk tijdens het traject jouw website zoekmachine optimaliseert en er zijn verschillende feedback momenten. Daarnaast krijg je handige templates die je kunt gebruiken voor het schrijven van SEO-teksten en ontdek je welke slimme SEO-tools ikzelf gebruik. Uiteraard is er ook ruimte voor al jouw vragen en krijg je exclusief toegang tot de online Knallen met SEO Community. Hierin kun je kennismaken met andere deelnemers van het traject en aan elkaar vragen stellen.

basistraining seo

Waarom je NU moet meedoen!

SCHERPSTE PRIJS OOIT

Dat zie je goed! Ik geef deze versie van het traject voor het eerst en hanteer daarom tijdelijk een ontzettend scherpe instapprijs.

BONUSSEN
t.w.v. €974,-

EXCLUSIEVE COMMUNITY

Je krijgt toegang tot mijn exclusieve community op Instagram, die alleen toegankelijk is voor deelnemers van dit traject. In de community houd ik je op de hoogte van de nieuwste trends en updates omtrent SEO. Daarnaast kun je kennismaken met andere deelnemers en aan elkaar vragen stellen.

Veelgestelde vragen

Het traject bestaat uit 8 modules die je online kunt volgen. Dit kun je in jouw eigen tempo doen. Je krijgt ook recht op 9 video-calls met mij. De eerste video-call kun je het beste voor of tijdens module 1 met mij inplannen. We maken dan kennis met elkaar en ik stel je een aantal vragen, zodat ik de opdrachten beter op jou kan aanpassen. In de overige 7 video calls bespreken we jouw voortgang, is er ruimte om vragen te stellen en kan ik eventueel het één en ander verder toelichten. Ik raad aan om na het afronden van elke module een video call met mij in te plannen, zodat je vragen over die module kunt stellen.

Ook tussendoor kun je mij altijd vragen stellen en om feedback vragen. Daarnaast geef ik feedback op de opdrachten die je inlevert.

Je betaalt eenmalig 749 euro excl. btw en kunt eventueel ook in 3 termijnen van 250 euro excl. btw betalen.

Hoelang jij over dit traject doet, hangt compleet van jouzelf af. Op z’n snelst kun je dit traject binnen 4 weken afronden. Geef jezelf echter de tijd om alle materie goed in je op te nemen en om de opdrachten zo goed mogelijk te maken. Ik raad aan om elke week 1 module te doorlopen en na het afronden van een module een videocall met mij in te plannen. Als je dat tempo aanhoudt, doe je ongeveer 8 weken over het traject.

Ik adviseer deelnemers om telkens na het afronden van een module een video-call met mij in te plannen. Misschien vind je het ook wel fijn om tijdens het doorlopen van een module een call in te plannen. Iedereen vindt weer wat anders fijn, vandaar dat de video-calls niet vaststaan. We plannen de calls in overleg met elkaar in.

Dit traject is voor iedereen geschikt die zelf websites wil kunnen zoekmachine optimaliseren. Ook als je een tekstschrijver bent en SEO-teksten wilt leren schrijven, is dit traject geschikt. Zelfs tekstschrijvers raad ik aan het hele traject te doorlopen, zodat je goed begrijpt waarom je bepaalde dingen in SEO-teksten juist wel en niet moet doen. En hoe meer je over SEO weet, hoe meer waarde jij weer aan jouw klanten kan aanbieden.

Ikzelf denk altijd zo: “Al kan ik maar 1 ding leren wat ik nog niet wist, 1 waardevolle tip krijgen die mij verder helpt, dan is de investering mij al de moeite waard.” Ik kan dan ook bijna niet geloven dat je dit traject niks gaat vinden en je spijt krijgt van jouw aankoop.

Vind je het traject toch niks? Laat mij dit dan binnen 10 dagen na aanschaf van het traject weten en je krijgt gewoon het aankoopbedrag terug. Wel hoor ik dan graag wat je er precies niks aan vindt, zodat ik kan kijken of ik het traject op jouw wensen kan aanpassen en of ik het hele traject nog beter kan maken. 

Om de juiste keuzes te kunnen maken als je jouw website gaat zoekmachine optimaliseren én omdat alle SEO-technieken in elkaar zijn verweven, is het belangrijk dat je het hele traject doorloopt. Daarom is het niet mogelijk om onderdelen van het traject los aan te schaffen. Ook niet als je een ervaren tekstschrijver bent die enkel SEO-teksten wilt leren schrijven.

Ja, als ondernemer mag je de BTW aftrekken. Daarnaast kun je de investering (exclusief btw) als zakelijke kosten van jouw totale winst aftrekken.

Voor dit traject kun je geen gebruikmaken van de STAP-regeling. Om mee te kunnen doen aan de STAP-regeling moet Knallen met SEO een door de overheid geaccrediteerde instelling zijn en dat is het niet. 

De modules bevatten bij elkaar ongeveer 10 uur aan video’s en de video-calls duren ongeveer 30 tot 60 minuten. Het hangt per deelnemer af hoelang diegene doet over het maken van de opdrachten. Bovendien bepaal je zelf het tempo. Je kan elke week een module afronden, maar ook elke maand of elke 2 maanden als je dat beter uitkomt.

En even heel eerlijk: is het erg als dit traject je tijdelijk wat tijd kost terwijl je na afloop ervan wel meer omzet gaat genereren?

Ik geef dit traject niet op locatie, maar online via een online leeromgeving en Zoom. Wil je dit traject voor 3 of meer personen aanschaffen en mij het bij jullie op locatie laten geven? Neem dan contact met mij op via jenneke@knallenmetseo.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Ook als je geen ondernemer bent, maar wel zelf websites wilt kunnen zoekmachine optimaliseren, kun je dit traject volgen. Wellicht ben je een Online Marketeer of Content Creator en wil je van SEO een specialisatie maken? Of misschien wil je een carriereswitch maken? Ook voor jou is dit traject geschikt!

Dat mag, maar let wel: je krijgt met slechts 1 account toegang tot de online leeromgeving en de online community.

Vond je het niet wat?

100% geld terug

Tot nu toe is iedereen die dit traject heeft gevolgd razend enthousiast en is er nog niemand geweest die het traject niets vond en haar geld terug wilde. Ik ben er 100% van overtuigd dat je dankzij dit traject jezelf verder gaat ontwikkelen en jouw bedrijf next level gaat tillen. Daarom durf ik je te beloven dat als je het echt helemaal niets vindt, je jouw totale aankoopbedrag terugkrijgt. Stuur hiervoor binnen 10 dagen nadat je het traject hebt aangeschaft een mail naar jenneke@knallenmetseo.nl. Deze niet-goed-geld-terug-garantie maakt de aanschaf van dit traject risicovrij, dus je kan het met een gerust hart doen. 

Bonussen (t.w.v. €954)

Wist je al dat je een SEO-tekst heel goed als basis kunt gebruiken voor het schrijven van meerdere sociale mediaberichten? Vooral met behulp van ChatGPT heb je dit zo gedaan. In deze cursus laat ik zien hoe je van SEO-teksten krachtige sociale mediaberichten maakt waarmee jouw bereik op social media groeit. Dankzij deze cursus haal je alles uit jouw SEO-teksten, waaraan je zo hard hebt gewerkt.

Dankzij dit traject ga je meer geld verdienen. Serieus meer geld. Dat is natuurlijk heel fijn en tof, maar uit ervaring weet ik dat het ook overweldigend kan zijn om ineens over meer geld te beschikken. In deze masterclass leg ik uit hoe je jouw money mindset kunt veranderen om met die grote bedragen op je bankrekening te kunnen omgaan. Ik leer je anders naar geld te kijken, waardoor het makkelijker en fijner wordt om ermee om te gaan en je dit ook slimmer gaat doen. Daarnaast vertel ik hoe je juist door het doen van investeringen nog meer geld kunt verdienen.

Ik schrijf al ruim 10 jaar SEO-teksten, dus voor mij is dit inmiddels een fluitje van een cent. Toch begrijp ik dat het voor jou helemaal niet zo makkelijk is om een SEO-tekst te schrijven en dat het fijn is om mee te kijken met een ervaren tekstschrijver. Daarom geef ik je de mogelijkheid om tijdens of na het traject een keer met mij mee te kijken terwijl ik een SEO-tekst schrijf.

Tijdens het traject heb je meerdere video-calls met mij, waarin je al jouw vragen kunt stellen. Toch komt het voor dat een deelnemer ook na het traject een aantal vragen krijgt. Niet handig als het traject al voorbij is! Daarom bied ik je de mogelijkheid om na het traject een extra SEO Call met mij in te plannen, waarin je al jouw vragen kunt stellen. Als deelnemer van het traject houd je levenslang recht op 1 extra SEO Call met mij.

Tijdens het traject leer je met ChatGPT werken en hoe je dankzij het invoeren van goede prompts, de beste informatie uit deze robot krijgt. Na het traject ben je waarschijnlijk net zo enthousiast over ChatGPT als ik. Daarom krijg je een lijst met 50 prompts die ikzelf gebruik en waarmee je de beste informatie kunt halen uit de chatbot. Deze prompts gaan jouw complete ondernemerschap een stuk makkelijker maken!

Door powerwoorden te gebruiken, kun je teksten extra krachtig en overtuigend maken. Tijdens het traject leer je wat powerwoorden zijn en hoe je deze woorden slim kunt inzetten om van jouw bezoekers daadwerkelijke klanten te maken. Als bonus geef ik je een lijst met maar liefst 80 powerwoorden die je in al jouw uitingen mag gebruiken.

Ja, ik doe mee!

Nu voor de instapprijs van:

€749,- excl. btw