Ben jij...

you can
do it!

en wil je graag...

Hoe fijn is het als...

Volg het Knallen met SEO traject!

Jouw seo-traject op maat

Ik heb een heel programma voor je klaar staan waaraan we zelf een verdere invulling kunnen geven. Iedereen is anders, waardoor ook iedereens behoeftes anders zijn. Misschien wil je graag het complete programma volgen? Of misschien weet je al wat over SEO en wil je alleen bepaalde dingen erover leren? Het kan allemaal!

Tijdens een vrijblijvende kennismakingsgesprek
 via Zoom, Skype of de old skool telefoon kun je mij vertellen wat je al over SEO weet en wat je er nog graag over wilt leren. Aan de hand daarvan geef ik jouw traject de invulling die voor jou het beste is. Hierdoor kan ik jou zoveel mogelijk helpen en jou de meeste waarde bieden. Dat is iets wat ik heel erg belangrijk vind om te doen.

Wat kun je van dit traject verwachten?

Na dit traject:

Tijdens dit traject begeleid ik je stap voor stap door de wereld van SEO. Op een heldere en laagdrempelige manier leg ik je precies uit wat SEO is en hoe je zelf de belangrijkste SEO-technieken kunt toepassen. Ik geef je niet alleen uitleg en praktische opdrachten, maar ook een SEO Plan op maat. In dit plan staat duidelijk omschreven wat je het beste eerst kunt doen en welke stappen je daarna kunt zetten. Ik begeleid je dus van A tot Z bij het zoekmachine optimaliseren van jouw website.

Ready? Go!

Wil je dit traject volgen? Meld je dan gelijk aan door onderstaand formulier in te vullen. In het formulier vraag ik naar een dag en tijdstip voor de eerste sessie van het traject. Vul dit in als je een voorkeur hebt voor een bepaalde dag of tijdstip. Het staat dan nog niet vast. Binnen enkele dagen ontvang je van mij een bevestiging of een voorstel voor een andere dag of tijdstip als ik helaas niet kan op de door jou gekozen data.

Wil je mij liever eerst even spreken? Dan mag je mij bellen of WhatsAppen op 06 46 49 05 72 of mij mailen op jenneke@knallenmetseo.nl.

Masterclass