TRAJECT

Hoe schrijf je goede SEO-teksten?

Wil jij graag zelf knallen met SEO?

Wil jij leren hoe je teksten schrijft waarmee je knalt in de zoekresultaten van Google? Volg dan mijn traject Hoe schrijf je goede SEO-teksten! Of je nou een tekstschrijver bent die zich wilt specialiseren in het schrijven van zoekmachine geoptimaliseerde teksten of een ondernemer in een andere branche; dit traject is voor jou! 

Na dit traject:

Wil je goede SEO-teksten leren schrijven waarmee je echt hoog zult scoren in Google en waarmee je jezelf beter zichtbaar maakt bij jouw doelgroep? Volg dan dit traject!

basistraining seo

Er is een verschil tussen een SEO-tekst en een GOEDE SEO-tekst!

column knallenmetseo

Mijn naam is Jenneke Peters en inmiddels heb ik ruim 10 jaar ervaring met het schrijven van SEO-teksten. Door de jaren heen heb ik geleerd dat er daadwerkelijk een verschil is tussen een SEO-tekst en een GOEDE SEO-tekst. Een goede SEO-tekst is namelijk niet alleen zoekmachine geoptimaliseerd, maar ziet er ook natuurlijk uit, leest lekker weg en zet de lezer aan tot actie. Bovendien is de tekst op een bepaalde manier opgebouwd, waardoor zowel Google als de lezer de tekst snel kan scannen. En dat is voor webteksten tegenwoordig een must. Mensen willen online geen lange lappen tekst meer lezen, maar snel op een antwoord komen. Daarnaast wil Google de content op jouw webpagina’s begrijpen, zodat de zoekmachine deze zo goed mogelijk kan indexeren in haar zoekresultaten. En dat is de reden dat de teksten op jouw website zoekmachine geoptimaliseerd moeten zijn.

ÉCHT HOGER SCOREN IN GOOGLE!

Google wil in haar zoekresultaten alleen maar pagina’s laten zien, die voor haar gebruikers echt waardevol zijn. Wil je graag hoog scoren in Google? Dan is aan jou de taak om content te creëren die veel waardevolle informatie bevat, prettig leesbaar is én ook nog eens is zoekmachine geoptimaliseerd. Dát is wat een SEO-tekst goed maakt. Dit is best wel een vak apart dat niet 1, 2, 3 te leren is, maar dat ook jij zeker onder de knie kan krijgen als je mijn traject volgt.

Wacht eens even, gooi ik nu mijn eigen glazen in?

 Het publiceren van zoekmachine geoptimaliseerde teksten op een website, is één van de belangrijkste technieken ter wereld om hoog te scoren in Google. Tegenwoordig zijn er tal van tekstschrijvers waardoor jij SEO-teksten kunt laten schrijven, waaronder ik! Na dit traject heb je al deze tekstschrijvers niet meer nodig. Gooi ik hiermee nu mijn eigen glazen in? Ik vind van niet! Het is mijn missie om het voor iedereen mogelijk te maken een goede zoekmachine geoptimaliseerde website te hebben. En dat begint bij het schrijven van goede SEO-teksten, want zonder goede content op jouw website ben je nergens. En niemand anders dan jijzelf kan deze teksten het beste schrijven!

Er is niemand die jouw bedrijf en de producten en/of diensten die je via jouw bedrijf aanbiedt beter kent dan jijzelf. Door zelf jouw SEO-teksten te schrijven, zullen deze teksten een stukje authenticiteit en puurheid bevatten die ik of een andere SEO-Copywriter er nooit aan zal kunnen geven. En dat is juist hetgeen waarmee jij jouw doelgroep aan je kunt binden en ervoor kunt zorgen dat ze overgaan tot actie! Ik ben dus ervan overtuigd dat ik je er uiteindelijk meer mee help als ik je leer hoe je zelf goede SEO-teksten kunt schrijven, dan als ik dit je uit handen neem. 

WAT KUN JE VAN HET TRAJECT VERWACHTEN?

Je kunt dit traject in 2 maand (zeer intensief) of 3 maanden (intensief) volgen. In die periode leer ik jou om zelfstandig goede SEO-teksten te schrijven. Daarom is het traject praktisch ingericht en laat ik je het schrijven van teksten vooral DOEN. Hieronder zie je de inhoud van het traject staan. Indien gewenst, kan van dit schema worden afgeweken. Doordat ik dit traject 1-op-1 aan je geef, kan ik het namelijk her en der aan jouw wensen en behoeften aanpassen.

Traject in 2 maanden tijd:

Traject in 3 maanden tijd:

WAT IS DE INVESTERING?

Ik bied dit traject aan voor het ontzettend schappelijke tarief van 749 euro (excl. btw). Snijd ik mijzelf hiermee in de vingers? Veel mensen vinden van wel! Door jou te leren hoe je zelf goede SEO-teksten kunt schrijven, heb je mij en andere SEO-tekstschrijvers namelijk niet meer nodig. Ik zou veel meer geld kunnen verdienen als ik je bijvoorbeeld aanbied om 10 SEO-teksten voor je te schrijven. 

 En het is een goede investering! Wil je namelijk weten wat ik voor 10 SEO-teksten vraag? Dat zou rond de 1.000 euro zijn, exclusief btw. En dan ben ik nog niet eens 1 van de duurste SEO-tekstschrijvers. Moet je nagaan!

Echter ben ik ervan overtuigd dat je er veel meer baat bij hebt als ik je de handvatten geef om zelf met de SEO van jouw website aan de slag te gaan. Je bent immers ondernemer en ik snap dat je van zo weinig mogelijk partijen afhankelijk wilt zijn en zoveel mogelijk dingen gewoon zelf wilt kunnen doen. En ik beloof je: het is een eenmalige investering in een traject waaraan je in jouw hele ondernemerschap daadwerkelijk iets hebt.

 

Meld je aan!

Wil je dit traject volgen? Meld je dan gelijk aan door onderstaand formulier in te vullen. In het formulier vraag ik naar een dag en tijdstip voor de eerste sessie van het traject. Vul dit in als je een voorkeur hebt voor een bepaalde dag of tijdstip. Het staat dan nog niet vast. Binnen enkele dagen ontvang je van mij een bevestiging of een voorstel voor een andere dag of tijdstip als ik helaas niet kan op de door jou gekozen data.

Wil je mij liever eerst even spreken? Dan mag je mij bellen of WhatsAppen op 06 46 49 05 72 of mij mailen op jenneke@knallenmetseo.nl.

Masterclass

Benieuwd naar hoe ik met jouw gegevens omga? Lees hier de Privacy verklaring.