TRAJECT

Hoe schrijf je goede SEO-teksten?

Het traject ‘Hoe schrijf je goede SEO-teksten?’ is voor iedereen bedoeld die graag zelf goede zoekmachine geoptimaliseerde teksten wilt leren schrijven. Of je nou een tekstschrijver bent die zich wilt specialiseren in het schrijven van zoekmachine geoptimaliseerde teksten of een ondernemer die graag zelf zoekmachine geoptimaliseerde teksten leert schrijven; dit traject is voor jou! 

Tijdens dit traject leer ik je op een heldere en laagdrempelige manier hoe jij zelf SEO-teksten kunt schrijven. In 2 maanden tijd krijg je deze SEO-techniek dankzij 1 op 1 sessies met mij en oefeningen zelf volledig onder de knie!

Mijn traject is:

Na dit traject:

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Je kunt dit traject in 1 maand (zeer intensief) of 2 maanden (intensief) volgen. Het is echt de bedoeling dat jij in die periode leert om zelfstandig goede SEO-teksten te schrijven. Daarom is het traject praktisch ingericht en laat ik je het schrijven van teksten vooral DOEN. Hieronder zie je de inhoud van het traject staan. Indien gewenst, kan van dit schema worden afgeweken. Doordat ik dit traject 1-op-1 aan je geef, kan ik het namelijk her en der aan jouw wensen en behoeften aanpassen.

Traject in 1 maand tijd:

Traject in 2 maanden tijd:

Meld je aan!

Wil je graag dit traject volgen?

Boek dan nu gelijk de eerste sessie van jouw traject in mijn agenda!

Wil je me liever eerst even spreken? Dan mag je mij bellen of WhatsAppen op 06 46 49 05 72 of mij mailen op jenneke@knallenmetseo.nl.

Benieuwd naar hoe ik met jouw gegevens omga? Lees hier de Privacy verklaring.

Er is een verschil tussen een SEO-tekst en een GOEDE SEO-tekst!

column knallenmetseo

Mijn naam is Jenneke Peters en ik heb inmiddels ruim 10 jaar ervaring met het schrijven van SEO-teksten. Door de jaren heen heb ik geleerd dat er daadwerkelijk een verschil is tussen een SEO-tekst en een GOEDE SEO-tekst. Een goede SEO-tekst is namelijk niet alleen zoekmachine geoptimaliseerd, maar ziet er ook natuurlijk uit en leest lekker weg. Bovendien is de tekst op een bepaalde manier opgebouwd, waardoor zowel Google als de lezer de tekst snel kan scannen. En dat is voor webteksten tegenwoordig een must. Mensen willen geen lange lappen tekst meer lezen, maar snel op een antwoord komen. Daarnaast wil Google goed de content op jouw webpagina’s begrijpen, zodat Google deze zo goed mogelijk kan indexeren in haar zoekmachine. 

ÉCHT HOGER SCOREN IN GOOGLE!

Google wil in haar zoekresultaten alleen maar pagina’s laten zien, die voor haar gebruikers echt waardevol zijn. Wil je graag hoog scoren in Google? Dan is aan jou de taak om content te creëren die veel waardevolle informatie bevat, prettig leesbaar is én ook nog eens is zoekmachine geoptimaliseerd. Dát is wat een SEO-tekst goed maakt. Dit is best wel een vak apart die niet 1,2, 3 te leren is, maar die ook jij zeker onder de knie kan krijgen als je mijn traject ‘Hoe schrijf je goede SEO-teksten?’ volgt. Wil je écht goede SEO-teksten schrijven die door zowel jouw doelgroep als Google worden gewaardeerd? Teksten waarmee je echt hoger zult scoren in Google? Volg dan dit traject!

WAT IS DE INVESTERING?

Ik geef je dit traject voor het ontzettend schappelijke tarief van 549 euro (excl. btw). Snijd ik mijzelf hiermee in de vingers? Veel mensen denken van wel! Door jou te leren hoe je zelf goede SEO-teksten kunt schrijven, heb je mij en andere SEO-tekstschrijver hier namelijk niet meer voor nodig. Ik zou veel meer geld kunnen verdienen als ik je bijvoorbeeld aanbied om 10 SEO-teksten voor je te schrijven. 

 En het is een goede investering! Wil je namelijk weten wat ik voor 10 SEO-teksten vraag? Dat zou rond de 800 euro zijn, exclusief btw. En dan ben ik nog niet eens 1 van de duurste SEO-tekstschrijvers. Moet je nagaan!

Echter heb ik de overtuiging dat je er veel meer baat bij hebt als ik je de handvatten geef om zelf met de SEO van jouw website aan de slag te gaan. Je bent immers ondernemer en ik snap dat je van zo weinig mogelijk partijen afhankelijk wilt zijn en zoveel mogelijk dingen gewoon zelf wilt kunnen doen. En ik beloof je: het is een eenmalige investering in een traject waaraan je in jouw ondernemerschap daadwerkelijk iets hebt.

De prijs van 549 euro voor een 2 maanden traject waarin ik je compleet begeleid in het zelf leren schrijven van goede SEO-teksten is naar mijn mening voor ons allebei ontzettend eerlijk en rendabel. 

 

WAAROM VERTEL IK JOU MIJN GEHEIMEN?

Je vraagt je vast af waarom ik mijn geheimen van het schrijven van goede SEO-teksten zal vertellen. Misschien denk je zelfs dat ik door het aanbieden van dit traject, mijn eigen glazen ingooi….

…Daar ben ik het niet mee eens. Ik bied dit traject aan, omdat ik het belangrijk vind dat je zelf goed uit de voeten komt met het schrijven van goede zoekmachine geoptimaliseerde teksten. Niemand kent jou bedrijf en de producten en/of diensten die je via jouw bedrijf aanbiedt beter dan jijzelf. Door zelf jouw SEO-teksten te schrijven, zullen deze teksten een stukje authenticiteit en puurheid bevatten die ik of een andere SEO-Copywriter nooit aan jouw teksten zal kunnen geven. En dat is juist hetgeen waarmee jij jouw doelgroep aan je kunt binden. Ik ben er dus van overtuigd dat ik je er uiteindelijk meer mee help als ik je leer hoe je zelf goede SEO-teksten kunt schrijven, dan als ik dit je uit handen neem.  Daarnaast vind ik het ook ontzettend leuk om je hiermee te helpen, ik haal er echt voldoening uit. Vandaar dat ik dit traject aanbied ondanks dat ik erdoor niet meer jouw SEO-teksten hoef te schrijven.

WAAROM ZELF SEO-TEKSTEN LEREN SCHRIJVEN?

 Het schrijven en publiceren van zoekmachine geoptimaliseerde teksten op een website, is een veel gebruikte techniek om in Google beter gevonden te worden. Tegenwoordig zijn er tal van tekstschrijvers waardoor jij je SEO-teksten kunt laten schrijven. Echter schrijven de meeste tekstschrijvers een SEO-tekst op zo’n manier dat er duidelijk aan is af te zien dat de tekst door een ander dan jijzelf is geschreven. Daarnaast is aan de meeste SEO-teksten ook te zien dat ze zoekmachine geoptimaliseerd zijn. Dit is iets wat niet alleen je bezoekers niet leuk vinden, want een tekst is er minder prettig leesbaar door, maar ook door Google totaal niet wordt gewaardeerd.