Klaar voor de start!

Al maanden, nee jaren, hield ik mij bezig met het opzetten van knallenmetseo.nl. Pas het afgelopen jaar durfde ik mensen om hulp te vragen bij de dingen die mij niet lukte, zoals het maken van een (technisch) goede en (naar mijn mening) mooie website. 

Door de maanden heen heb ik hulp gehad van allerlei uiteenlopende babes en ben ik achter de schermen druk bezig geweest met het opzetten en uitwerken van knallenmetseo.nl. Zo gooide ik dankzij een Skype-sessie met Ellen op het laatste moment mijn hele aanbod om, omdat ik door haar erachter kwam wat ik écht graag wilde aanbieden: waardevolle SEO-trainingen. En zo heb ik dankzij Manon een website waar ik trots op ben. 

Waar knallenmetseo.nl eerst voor mij nog een puzzel was waarvan naar mijn gevoel sommige stukjes ontbraken, zijn de afgelopen maanden alle puzzelstukjes gevonden en op hun plaats gevallen. Natuurlijk zal ik mijzelf en mijn onderneming blijven ontwikkelen, maar dat is oké, dat is normaal. Het bedrijf knallenmetseo en de bijbehorende website zijn nu in ieder geval voor mij volledig genoeg om echt mee naar de buitenwereld te treden.

Dus: klaar voor de start is, af! Ready, steady go!