Over mij

Mijn naam is Jenneke Peters en ik ben 28 jaar oud. Samen met mijn vriend en hond woon ik in het mooie Twente. Al sinds ik een pen kan vasthouden, schrijf ik naar hartenlust en sinds ik als tiener kennismaakte met de online wereld, ben ik bezig met Online Marketing. Zodoende begon ik op mijn 19e aan de brede opleiding Media, Informatie & Communicatie. Tijdens deze opleiding, maar ook in mijn latere loopbaan, heb ik ontzettend veel geleerd en ontdekt over Online Marketing en Communicatie. Hierbij heb ik mij vooral gespecialiseerd in Content Marketing, Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Personal Branding en Social Media Marketing.

Ik vertel jou mijn geheimen over SEO!

Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt, merkte ik in 2019 dat veel ondernemers zich een beetje verloren voelen in de wereld van Online Marketing en dan vooral op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Sommige ondernemers weten zelfs niet wat zoekmachine optimalisatie is en benutten daardoor ook niet de prachtige kansen die het je kan bieden. Ze weten vaak dondersgoed wat ze te bieden hebben, maar weten niet zo goed hoe zij dit op de juiste manier onder de aandacht kunnen brengen bij hun ideale klant. Sommigen hebben zelfs nog niet zo goed voor ogen wie hun ideale klant is en hoe ze diegene kunnen bereiken. Ik merkte dat de kennis en expertise die ik over SEO heb opgedaan voor mij dan wel ontzettend logisch en leuk is, maar dat niet zozeer iedere ondernemer daar kaas van heeft gegeten. Ik kreeg steeds meer de behoefte om mijn ‘geheimen’ over SEO met andere ondernemers te delen, om hen te helpen hun bedrijf enorm te laten groeien. Daarom richtte ik in april 2019 Knallenmetseo.nl op.

Mijn missie? Jouw bedrijf laten groeien!

Mijn missie met Knallenmetseo.nl is: andere ondernemers helpen met het online laten groeien van hun bedrijf. Op een heldere, persoonlijke en laagdrempelige manier maak ik jouw wegwijs in de wereld van zoekmachine optimalisatie en de prachtige mogelijkheden die het je biedt. Ik laat je graag zien hoe je op een ontzettend strategische én leuke manier echt jouw bedrijf kunt laten groeien, jezelf als ondernemer kunt laten zien en ervoor kunt zorgen dat jouw ideale klant voor jou kiest en niet voor jouw concurrent.

Op een manier die jij fijn vindt!

Ik wil je helpen op de manier die jij zelf fijn vindt. Tijdens mijn training Wat is SEO? vertel ik jou op een heldere manier hoe je zelf jouw online vindbaarheid kunt vergroten en hoe je daardoor ook meer omzet kunt maken. Na deze training kun je direct zelf met de basistechnieken van zoekmachine optimalisatie aan de slag gaan. Wil je wat meer de diepte in? Volg dan mijn traject ‘Hoe schrijf je goede SEO-teksten?, want tijdens dit traject leg ik je uit hoe je op een hele slimme manier met SEO meer bezoekers op jouw website kunt krijgen én daaruit meer klanten kunt krijgen. Daarnaast begeleid ik je 1 op 1 tijdens het schrijven van SEO-teksten en is er ruimte voor al jouw vragen over SEO. Na dit traject kun je jezelf een SEO-tekstschrijver noemen en schrijf je goede SEO-teksten die echt zullen knallen in de zoekresultaten van Google. 

Wil je liever dat ik de zoekmachine optimalisatie van jouw website onder handen neem? Dan doe ik dat graag voor je!

over mij Jenneke Peters
Jenneke

Meer online vindbaarheid = meer omzet!

Dankzij mijn hulp kun je niet alleen meer weten over SEO en daarmee jouw online zichtbaarheid en vindbaarheid vergroten, maar zul je ook echt jouw ideale klanten aantrekken. Bovendien zullen dit meer klanten zijn dan voorheen, dus dat betekent ook meer omzet! Wil jij graag gebruik maken van mijn diensten? Neem dan gerust contact met mij op, want ik help je graag!