Over mij

Masterclass

Hey, nice to meet you!

Mijn naam is Jenneke Peters en ik ben 29 jaar oud. Samen met mijn vriend en hond woon ik in het mooie Twente. Al sinds ik een pen kan vasthouden, schrijf ik naar hartenlust. En sinds ik als tiener kennismaakte met de online wereld, ben ik bezig met Online Marketing. Zodoende begon ik op mijn 19e aan de brede hbo-opleiding Media, Informatie & Communicatie. Tijdens deze opleiding, maar ook in mijn latere loopbaan, heb ik ontzettend veel geleerd en ontdekt over Online Marketing en Communicatie. Hierbij heb ik mij vooral gespecialiseerd in Content Marketing, Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Personal Branding en Sociale Media Marketing.

Ik vertel jou mijn geheimen over SEO!

Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt, merkte ik in 2019 dat veel ondernemers zich een beetje verloren voelen in de wereld van Online Marketing en dan vooral op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Sommige ondernemers weten zelfs niet wat zoekmachine optimalisatie is en benutten daardoor ook niet de prachtige kansen die het je kan bieden. Ze weten vaak dondersgoed wat ze te bieden hebben, maar weten niet zo goed hoe zij dit op de juiste manier onder de aandacht kunnen brengen bij hun ideale klant. Sommigen hebben zelfs nog niet zo goed voor ogen wie hun ideale klant is en hoe ze diegene kunnen bereiken. Ik merkte dat de kennis en expertise die ik over SEO heb opgedaan voor mij dan wel ontzettend logisch en leuk is, maar dat niet zozeer iedere ondernemer daar kaas van heeft gegeten. Ik kreeg steeds meer de behoefte om mijn ‘geheimen’ over SEO met andere ondernemers te delen, om hen te helpen hun bedrijf enorm te laten groeien. Daarom richtte ik in april 2019 KnallenmetSEO.nl op.

Mijn missie? Jouw bedrijf laten groeien!

Het is mijn missie om SEO voor iedere ondernemer toegankelijk te maken. Daarom wil ik SEO in het takenpakket van iedere ondernemer krijgen. Zoekmachine optimalisatie is namelijk één van de meest effectieve en kostenbesparende marketingmethodes die je kunt toepassen voor het generen van meer klanten en dus meer omzet.

Ik vind het serieus zonde dat nog onwijs veel ondernemers niet aan SEO doen, omdat ze het lastig vinden en/of niet zo goed weten waar te beginnen. Ik wil SEO voor iedereen begrijpelijk maken en ondernemers laten zien hoe je dankzij zoekmachine optimalisatie jouw complete bedrijf kunt laten groeien.

Meer online vindbaarheid = meer omzet!

Dankzij mijn hulp kun je niet alleen meer weten over SEO en daarmee jouw online zichtbaarheid en vindbaarheid vergroten, maar zul je ook echt jouw ideale klanten aantrekken. Bovendien zullen dit meer klanten zijn dan voorheen, dus dat betekent ook meer omzet! Wil jij graag gebruik maken van mijn diensten? Neem dan gerust contact met mij op, want ik help je graag!

Jenneke

Op de manier die voor jou het beste is!

Ik wil je helpen op de manier die voor jou het beste is en waar jij de meeste waarde uithaalt. Ik heb drie diensten in mijn aanbod opgenomen, waarmee ik jou kan helpen.

De eerste en meest laagdrempelige manier om te beginnen met SEO, is door mijn Basistraining SEO te volgen. Tijdens de Basistraining SEO vertel ik jou op een heldere manier wat SEO is en waarom het belangrijk is. Daarnaast leer ik je een aantal basisprincipes waardoor je direct na de training jouw website kunt zoekmachine optimaliseren.

Wil je graag de SEO van jouw website direct goed én zo volledig mogelijk aanpakken? Dan is het traject Knallen met SEO wat voor jou! Tijdens dit traject begeleid ik je van A tot Z bij het zoekmachine optimaliseren van jouw website. Voorafgaande aan het traject analyseer ik jouw website en maak ik aan de hand daarvan een SEO Plan. In dit plan staat precies omschreven wat jouw website op het gebied van SEO nodig heeft en hoe je daar het beste voor kunt zorgen. Ik zet er ook in welke zaken prioriteit hebben. Hierdoor weet je precies welke concrete stappen je wanneer moet nemen. Uiteraard begeleid ik je tijdens het nemen van die stappen. Hierdoor heb je aan het einde van het traject een super SEO-vriendelijke website waarmee je kunt knallen in de zoekresultaten van Google. 

SEO-teksten zijn één van de meest belangrijke SEO-technieken die je kunt toepassen. Echter is het schrijven van SEO-teksten een vak apart, dat je niet met 1 training leert. Omdat ik zelf al jarenlang ervaring heb met het schrijven van SEO-teksten en hierdoor weet wat wel en niet goed werkt, heb ik het traject Hoe schrijf je goede SEO-teksten in het leven geroepen. Tijdens dit traject leer ik je hoe je echt goede SEO-teksten schrijft, waarmee je niet alleen knalt in de zoekresultaten van Google maar ook nog eens voor meer conversie op jouw website zorgt.

Laat mij je helpen!

Wil je graag weten hoe ik jou het beste kan helpen met het zoekmachine optimaliseren van jouw website? Of vind je het misschien tof om als ondernemers de handen in één te slaan en zodoende een toffe samenwerking te starten? Neem dan gerust contact met mij op, want ik leer je graag beter kennen!