Zo snel mogelijk met seo aan de slag?

Doe de SEO Quickstart!

Wil je graag dat jouw website goed gevonden wordt in Google, maar weet je niet waar te beginnen? Wil je zelf SEO leren toepassen of  in ieder geval de basis weten, zodat je het kaf van het koren kan scheiden als je op zoek gaat naar een SEO-partij voor het zoekmachine optimaliseren van jouw website? Wat de reden ook is dat je in ieder geval de basis van SEO wilt weten: dankzij de SEO Quickstart heb je die kennis zo onder de knie!

Herkenbaar?

Dit is de SEO Quickstart:

Dankzij de SEO Quickstart:

En dat voor maar 129 euro excl. btw!

De SEO Quickstart in 3 stappen

1

Snel en direct toegankelijk

Nadat je de Quickstart hebt aangeschaft, kun je direct de instructievideo’s bekijken.

2

SEO-Plan
Op Maat

Je krijgt niet alleen heldere uitleg over SEO, maar ook een SEO-Plan die ik speciaal voor jouw website opstel. In dit concrete stappenplan staat precies beschreven wat er dient te gebeuren om jouw website beter te laten scoren in Google. 

3

1 op 1 SEO Call

Heb je na het zien van de instructievideo’s nog vragen over SEO? Wil je meer weten over het SEO-Plan dat je hebt ontvangen of is er iets anders dat je wilt weten? Tijdens jouw 1 op 1 SEO Call met mij kunnen we het er uitgebreid over hebben!

Na de SEO Quickstart heb je dit bereikt

1

Direct SEO toepassen

Je leert nit alleen wat SEO is, maar je krijgt ook een aantal praktische tips die je direct na de Quickstart kunt toepassen.

2

Een SEO-Plan Op Maat

Binnen 3 werkdagen ontvang je van mij jouw SEO-Plan Op Maat waarin precies staat omschreven hoe je jouw website beter kunt (laten) maken in Google.

3

Goede beslissingen maken over SEO

Je beschikt over voldoende kennis om kunnen te bepalen of je SEO zelf wilt gaan toepassen of dit wilt uitbesteden. Je leert ook het kaf van het koren te scheiden als je besluit om een SEO-partij in te schakelen.

Waarom de SEO Quickstart uniek is:

Zomaar wat quotes van andere deelnemers:

''Als ik eerder de SEO Quickstart had gedaan, had mij dat honderden euro's gescheeld"

"Ah, nu weet ik waarom goede resultaten uitbleven!"

''Die SEO-partij zei dat dit mooie zoekwoorden waren, maar jij laat me zien dat dat niet waar is"

''Als ik weet wat SEO is, weet ik ook of een SEO-partij mij probeert te bedonderen of niet"

Hi, ik ben Jenneke

SEO Consulent & Strateeg

Door trial & error heb ik geleerd wat qua zoekmachine optimalisatie wel en niet werkt, daarnaast heb ik over SEO geleerd van de grootste SEO Gurus van Nederland via persoonlijke cursussen en trainingen. Inmiddels heb ik al meer dan 100 ondernemers geholpen hoger te scoren in Google. 

Ik ben ervan overtuigd dat iedere vrouwelijke ondernemer zelf SEO kan toepassen. Om mij heen zien ik dat veel SEO-partijen veel geld voor hun diensten vragen, maar eigenlijk met de pet ernaar gooien en niet de waarde geven waarvoor mensen betalen. Ik wil daar een stokje voor steken door SEO zo laagdrempelig maken, dat het voor iedere ondernemer mogelijk wordt om het toe te passen. Ik wil ervoor zorgen dat iedere vrouwelijke ondernemer zelf de touwtjes in handen kan nemen en niet geld kwijt is aan een SEO-partij die haar gouden bergen belooft.

Laat mij je helpen door je in ieder geval een goede basis over SEO mee te geven. Met de SEO Quickstart wil ik het voor ondernemers zo toegankelijk mogelijk maken om over een goede basiskennis over SEO te beschikken. Door samen met jou een SEO-Plan op Maat te maken, heb je straks ook nog eens een duidelijk plan op zak waarmee je verdere stappen kunt zetten.

gratis call

Is de SEO Quickstart wat voor jou?

Knallen met SEO traject

Ik wil niet te veel tijd kwijt zijn aan SEO

Dus met andere woorden zeg je: ”Ik wil geen tijd investeren in een mogelijkheid om meer klanten te krijgen op mijn website en zodoende meer geld te verdienen.” Tijdens de Quickstart kom je erachter dat het zoekmachine optimaliseren van je website toch echt de tijd en moeite waard is. Bovendien beschik je na de Quickstart over voldoende kennis om echt goed te kunnen bepalen of je SEO zelf wilt doen of toch liever uitbesteedt.

Knallen met SEO traject Jenneke Peters

Ik denk dat ik mijn SEO ga uitbesteden

Zelfs als je overweegt om SEO uit te besteden, is het een goed idee om de SEO Quickstart te doen. Je weet dan namelijk het kaf van het koren te scheiden wanneer je op zoek gaat naar een SEO-partij. Dankzij jouw SEO-Plan op maat ook welke zaken echt moeten gebeuren en prioriteit hebben. Daardoor kun je heel gericht zoeken naar dé SEO-partij die daar heel goed in is.

Knallen met SEO traject wel of niet doen

Ik weet niet of ik SEO leuk ga vinden

Vrijwel iedere ondernemer die de Quickstart heeft gedaan is het met mij eens: SEO is leuk! Vooral doordat je leert hoe je dankzij SEO jouw doelgroep beter leert kennen en meer geld kunt verdienen, wordt het ineens allemaal een stuk leuker en interessanter 😉

Eenmalige kleine investering van €129 excl. btw

Ik bied de zeer heldere en waardevolle SEO Quickstart aan voor maar 129 euro (excl. btw)! Gooi ik hiermee mijn eigen glazen in? Sommige mensen denken van wel. Ik zou namelijk de waardevolle informatie die ik tijdens de Quickstart geef voor mezelf kunnen houden en in plaats daarvan de zoekmachine optimalisatie van jouw website helemaal kunnen overnemen. Daar zou ik namelijk veel meer geld mee verdienen. Er zijn dan ook genoeg online marketingbureaus en SEO-Specialisten die dit doen.

Echter ben ik ervan overtuigd dat je er veel meer baat bij hebt als ik je in ieder geval leer wat SEO is. Ook al wil je SEO misschien gaan uitbesteden, het is wel goed om te weten wat zoekmachine optimalisatie inhoudt. Dan weet je ook wat er op jouw website dient te gebeuren om deze te zoekmachine optimaliseren en kun je de juiste keuzes maken. Twijfel je of je zelf SEO wilt gaan toepassen? Door de SEO Quickstart te doen, kom je te weten wat dat inhoudt. Daardoor kun je na de Quickstart veel beter een besluit nemen. De SEO Quickstart is dus een eenmalige (en laten we toegeven: kleine) investering waaraan je de rest van je leven veel hebt.