Doe de SEO Quickstart!

Als je zo snel mogelijk met SEO aan de slag wilt en ook als dat niet zo is 😉

Wil je zo snel mogelijk met de SEO van jouw website aan de slag gaan? Of wil je in ieder geval de basis weten, zodat je het kaf van het koren kan scheiden als je op zoek gaat naar een partij om jouw SEO te laten doen? Dan is de SEO Quickstart echt wat voor jou!

In ongeveer 1,5 uur krijg je de basistechnieken van SEO onder de knie, gewoon waar en wanneer je dat zelf wilt.

Je hoort op z'n minst te weten wat seo is

Weet je, ik snap het heel goed als je SEO wilt uitbesteden. Dat is lekker makkelijk en scheelt weer tijd in je drukke agenda. Neem dan wel op z’n minst de moeite om in ieder geval te weten wat SEO is, zodat je het kaf van het koren kan scheiden wanneer je op zoek gaat naar een SEO-partij. Heb je eenmaal zo’n partij gevonden, dan kun je dankzij de SEO Quickstart in de gaten houden of de partij zijn werk wel goed doet. Basiskennis over SEO kan je letterlijk honderden euro’s besparen. Je weet dan namelijk wat er moet gebeuren om een goede, zoekmachine geoptimaliseerde website te krijgen, waardoor SEO-partijen je niets anders kunnen wijsmaken. En alleen met een goed zoekmachine geoptimaliseerde website ga je meer geld verdienen.

Wat is de SEO Quickstart?

Tijdens een sessie van ongeveer 60 tot 90 minuten (afhankelijk van jouw vragen) leg ik precies uit wat SEO is en vertel ik je welke SEO-technieken er zijn. Ik leer je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw ideale klant jouw website vindt, bezoekt en daadwerkelijk een product of dienst afneemt. Daarnaast leer ik je wat tegenwoordig qua zoekmachine optimalisatie wel en niet werkt. Hierdoor kun je direct na de sessie aan de slag gaan met de zoekmachine optimalisatie van jouw website. Zodoende zal je jouw vindbaarheid vergroten én jouw bedrijf laten groeien.

Voor wie is de seo quickstart?

De SEO Quickstart is bedoeld voor iedere ondernemer die wel weet dat SEO belangrijk is, maar er verder geen kaas van heeft gegeten.  Je weet stiekem dondersgoed dat je ‘iets’ met SEO moet gaan doen, maar hebt geen benul waar te beginnen en/of stelt het uit. Herkenbaar? 😉

''Als ik eerder de seo quickstart had gedaan, had mij dat honderden euro's gescheeld"

''Die SEO-partij zei dat dit mooie zoekwoorden waren, maar jij laat me zien dat dat niet waar is"

''Als ik weet wat seo is, weet ik ook of een seo-partij mij probeert te bedonderen of niet"

"Ah, nu weet ik waarom goede resultaten uitbleven!"

Dit zijn quotes van ondernemers die de SEO Quickstart hebben gedaan. Tijdens de Quickstart krijg je een goed beeld van wat SEO is, hoe je het zelf kunt gaan toepassen en wat tegenwoordig de absolute do’s en don’ts zijn. Daardoor kom je ook te weten of je überhaupt zelf jouw website wilt zoekmachine optimaliseren of dat je dit liever uitbesteedt. Als je kiest voor het eerste, kun je direct na de Quickstart jouw website gaan zoekmachine optimaliseren. Wil je SEO uitbesteden? Dan weet je veel beter waarnaar je moet zoeken en of een partij je probeert te bedonderen. En geloof me: dat proberen veel SEO-partijen. Tijdens de Quickstart zal ik daar meer over vertellen.

De seo quickstart is...

Wat leer je tijdens de SEO Quickstart?

Kortom: hoe je jouw ideale klanten in Google kunt bereiken en hoe jouw bedrijf kan groeien door SEO.

En dat voor maar 149 euro exclusief btw!

Voor 149 euro excl. btw kan jij binnen no time met SEO aan de slag!

Ik bied deze zeer heldere en waardevolle SEO Quickstart aan voor maar 149 euro (excl. btw)! Gooi ik hiermee mijn eigen glazen in? Sommige mensen denken van wel. Ik zou namelijk de waardevolle informatie die ik in deze training geef voor mezelf kunnen houden en in plaats daarvan de zoekmachine optimalisatie van jouw website helemaal kunnen overnemen. Daar zou ik namelijk veel meer geld aan kunnen verdienen. Er zijn dan ook genoeg online marketingbureaus en SEO-Specialisten die dit doen.

Echter ben ik ervan overtuigd dat je er veel meer baat bij hebt als ik je de handvatten geef om zelf met de SEO van jouw website aan de slag te gaan. Je bent immers ondernemer en ik snap dat je van zo weinig mogelijk partijen afhankelijk wilt zijn.  Het is begrijpelijk dat je gewoon zoveel mogelijk dingen zelf wilt kunnen doen. En ik beloof je: het is een eenmalige investering in een sessie waaraan je de rest van je leven veel hebt