Laat mij jouw SEO doen!

Wil jij graag de zoekmachine optimalisatie van jouw website uitbesteden? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik kijk naar wie jij bent, wat je doet en voor wie je dat doet. Daardoor kan ik je helpen om jouw ideale klanten te bereiken in Google!

basistraining seo

SEO-Plan op maat

Elke website is anders, waardoor ik geen vaste prijzen kan noemen. Daarom maak ik tijdens onze kennismakingsgesprek een SEO-Plan op maat. Voor het maken van dit plan, analyseer ik jouw website op onderstaande punten. Aan de hand van mijn bevindingen stel ik een duidelijk SEO-plan op waarin stapsgewijs staat wat op jouw website dient te gebeuren en waar de prioriteiten liggen. In dit plan zet ik ook hoe ik jou hiermee kan helpen en wat het kostenplaatje zal zijn. Met dit vrijblijvende plan in handen kun je uiteindelijk bepalen of je inderdaad samen met mij wilt gaan knallen met SEO.

Techniek

Alles valt of staat met een basis, zo ook een website. Voordat je mij inschakelt, is het belangrijk om een zoekmachine vriendelijke website te hebben. Daarom werk ik graag met websites die gebouwd zijn in WordPress of Phoenix. Draait jouw website op WIX? Dan kan ik je helaas niet verder helpen.

Content

Content is key zegt men ook weleens en dat is niet voor niets. Om jouw website goed vindbaar te maken (en later te houden!) is het belangrijk dat er regelmatig nieuwe SEO-teksten op verschijnen. Op het gebied van zoekmachine geoptimaliseerde content kan ik jou volledig ontzorgen. Zo kan ik al jouw afbeeldingen zoekmachine optimaliseren en jouw website regelmatig voorzien van SEO-teksten.

Autoriteit

Zeg eens zelf: je gaat toch het liefst naar een kapper, coach of automonteur die een goede reputatie heeft? Nou, gebruikers van Google ook! Daarom is het belangrijk om een goede reputatie (autoriteit) voor jouw website op te bouwen. Hoe hoger de autoriteit van je website, hoe hoger die gaat scoren in de zoekresultaten van Google. Ook dit kan ik voor je regelen!

lATEN WE KENNISMAKEN!

En kom te weten hoe ik jou het beste kan helpen!