TRAINING

Wat is SEO?

De training ‘Wat is SEO?’ is voor iedereen bedoeld die geen kaas heeft gegeten van zoekmachine optimalisatie voor Google. 

In een training van ongeveer een half uur tot 60 minuten (afhankelijk van jouw vragen) leg ik je precies uit wat SEO is en leer ik je welke SEO-technieken er zijn. Daarnaast vertel ik je wat tegenwoordig qua zoekmachine optimalisatie wel en niet werkt. Hierdoor kun je direct na de training zelf aan de slag met de zoekmachine optimalisatie van jouw website!

Mijn training is:

Na deze training:

WAT IS DE INVESTERING?

Ik bied deze heldere en zeer informatieve training aan voor 149 euro (excl. btw)! Gooi ik hiermee mijn eigen glazen in? Sommige mensen denken van wel. Ik zou namelijk de waardevolle informatie die ik in deze training geef voor mezelf kunnen houden en in plaats daarvan de zoekmachine optimalisatie van jouw website helemaal kunnen overnemen. Daar zou ik ook nog eens veel meer geld voor kunnen vragen. Er zijn dan ook genoeg online marketingbureaus en experts die dit doen.

Echter ben ik ervan overtuigd dat je er veel meer baat bij hebt als ik je de handvatten geef om zelf met de SEO van jouw website aan de slag te gaan. Je bent immers ondernemer en ik snap dat je van zo weinig mogelijk partijen afhankelijk wilt zijn en zoveel mogelijk dingen gewoon zelf wilt kunnen doen. En ik beloof je: het is een eenmalige investering in een training waaraan je de rest van je leven veel hebt. 

MELD JE AAN!

Wil je graag deze training volgen?

Meld je dan meteen aan boek gelijk jouw plekje in mijn agenda.

Benieuwd naar hoe ik met jouw gegevens omga? Lees hier de Privacy verklaring.

WAAROM MIJN TRAINING WAT IS SEO VOLGEN?

Door aan zoekmachine optimalisatie te doen, kun je jouw website beter vindbaar maken voor jouw doelgroep. Je kunt er zelfs meer omzet door genereren. Echter is het wel belangrijk dat je zoekmachine optimalisatie op de juiste manier toepast. Doe je dat niet? Dan kan het juist averechts werken. En dat wil je natuurlijk niet!

Nu zijn er op het internet tal van artikelen, webinars, cursussen en ebooks over zoekmachine optimalisatie te vinden. Echter spreekt de 1 de ander tegen, waardoor je op een gegeven moment niet meer weet wie je nou moet geloven. Bovendien zijn al die, door zichzelf benoemde, SEO-Experts de helft van de tijd bezig om hun eigen diensten te verkopen. Zo kom jij natuurlijk geen stap verder. 

WIE BEN IK DAN?

Mijn naam is Jenneke en ik ben een ervaren SEO-Copywriter. Ik heb al tientallen verschillende opdrachtgevers geholpen met de zoekmachine optimalisatie van hun website. Door de goede resultaten die we hierbij boekten, weet ik wat wel en wat niet werkt. Daarnaast weet ik ook nog goed hoe moeilijk het voor mij als beginner was om goede handvatten te krijgen waarmee ik zelf aan de slag kon in de wereld van SEO.

Inmiddels heb ik mijn weg er meer dan goed in gevonden en ben ik zelfs zo ervaren en up to date over zoekmachine optimalisatie, dat ik jou hiermee kan helpen.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN MIJ EN ANDERE SEO-EXPERTS?

Het grootste verschil is dat ik jou écht wil helpen. Ik geef mijn training persoonlijk aan jou via Skype. Wil je liever dat ik langskom? Dan is dat gewoon bespreekbaar.

Op een ongedwongen, informele, maar ook heldere manier vertel ik jou tijdens de training over de beginselen van SEO. Zie het maar als een vriendin die gewoon stap voor stap aan je uitlegt hoe iets precies in elkaar zit. Daarnaast hoef je bij mij niet de helft van de tijd naar zelfpromotie te luisteren, maar heb ik echt oog voor jou en geef ik je alle ruimte om vragen te stellen die ik dan ook direct zal beantwoorden.

Na mijn training Wat is SEO? Ben jij een stuk wijzer geworden over zoekmachine optimalisatie en kun je er meteen zelf mee aan de slag. Wil je even weten hoe iets ook alweer zat? Dan kun je op je eigen gemak de gids ‘Wat is SEO?’ raadplegen die je na de training van mij krijgt. Bovendien mag je mij natuurlijk ook altijd achteraf vragen stellen.